OM OSS

Routine är en kläduthyrningstjänst med målet att förändra och förenkla vår konsumtionsrutin. Hos oss hittar du plagg för varje tillfälle, noga utvalda och omhändertagna av oss, redo att bäras av dig.

OM ROUTINE

Idén till Routine kom från en klänning. För flera år sedan skulle vår grundare Fanny på en midsommarfest och bestämde sig för att köpa något nytt dagen till ära. När hon sen år senare rensade ur garderoben hängde den där längst in, endast använd en gång. Det fick henne att tänka på hur många plagg hon köpt genom åren som aldrig kommer till användning och vilket slöseri det är. Både för ekonomin och för miljön. Idén om en mer cirkulär och hållbar konsumtionsmodell startades och resulterade efter mycket jobb, research och kärlek i en uthyrningstjänst för modeälskare. Möt Routine.

ETT ENKELT VAL IDAG,
EN NY RUTIN IMORGON.

MISSION

När vi startade Routine ville vi ta fram ett enkelt sätt för kvinnor att uttrycka sin personliga stil på. Under samtal med personer i vår omgivning blev det mer och mer tydligt för oss hur det skulle ta form. Stora delar av våra garderober står oanvända och vi är väl medvetna om hur negativt konsumtion påverkar miljön – ändå fortsätter vi att handla på samma sätt. Förändringen vi vill se sker för långsamt. Vi vill skynda på den. Kvinnor ska kunna känna sig som sitt bästa jag utan att välja mellan att uttrycka sig själva och värna om miljön. Ur denna tanke startades Routine: en obegränsad, roterande garderob. 

rent-routine-mission-om-oss