HJÄLP & FAQ

Kom igång

Kom igång igenom att gå till rentroutine.com/get-started. Välj sedan dina första plagg och välj hur du vill ha plaggen levererade. Din månad startar 3 dagar efter du blivit medlem och nästa betalning sker 30 dagar efter det. 

1. Välj dina plagg
Kika runt på rentroutine.com/hyr-klader och välj de plagg du vill hyra genom att lägga plaggen i varukorgen. 

2. Välj hur du vill ha din leverans
Gå sedan till checkout och välj hur du vill ha plaggen levererade, vi erbjuder hemleverans med Airmee 1-2 vardagar och leverans till ombud med DHL 1-3 vardagar. 

3. Njut av dina nya plagg
När du genomfört beställningen kommer du få en bekräftelse till din epost. Beställningen levereras på den dag ditt medlemskap startar.

Hur fungerar Routine?

Routine är ett nytt sätt att konsumera mode. Vi vill demokratisera high-end fashion genom att låta dig äga din stil istället för dina kläder. Vi gör det genom ett medlemskap där du hyr 3 plagg åt gången för en kostnad på 775 SEK.

Bli medlem här rentroutine.com/get-started. Välj dina första plagg och hur du vill ha din leverans. Vi erbjuder hemleverans med Airmee och till ombud med DHL. Leverans och retur ingår så väl som tvätt och reperationer.

När du är redo för något nytt väljer du vad du vill returnera och hur du vill ha din nästa leverans. Du kan byta ett, två eller alla tre plagg vid ett tillfälle under varje betalperiod (30 dagar). Du har alltså inget fast bytesdatum utan kan byta när som helst under betalperioden. 

Om ett plagg inte passar eller lever upp till dina förväntningar så ska du självklart få byta. Detta gör du genom att gå in på ditt konto och klicka på “size swap” på det plagg du vill byta. Kom ihåg att du kan endast göra en size swap upp till 24h efter du fått din leverans.

Du kan välja om du vill swappa ett, två eller alla tre plagg vid ett tillfälle under din betalperiod (30 dagar). För att swappa så går du till ditt konto och klickar på swap på de plagg du vill lämna tillbaka. Då låser du upp plats(er) i din garderob som gör att du kan välja nya plagg. Efter att du valt ditt/dina nya plagg så går du till ditt konto för att välja leverans- och returalternativ. Leverans och retur sker inom 1-3 vardagar, beroende på beställningsdag och leverans- och returalternativ du valt.

OBS. Returen sker alltid med det leveransalternativ som valdes för leverans med den beställningen. Exempel: Om du valde DHL som leverans- och returalternativ så ska även klädpåsen returneras med DHL även om du väljer Airmee för din nästa leverans.

Nej. Tvätt och reperationer ingår i medlemskapet. Skulle du råka ha sönder ett plagg eller orsaka en fläck måste du meddela oss på [email protected] Detta för att vi ska kunna laga plagget.

Vill du köpa ett plagg kan du skicka en förfrågan till [email protected] så återkommer vi om plagget går att köpa och till vilket pris.

Leverans och retur

Vi erbjuder leverans till ombud med DHL och hemleverans med Airmee. 

Kläderna levereras i återanvändningsbara klädpåsar som du sparar och sedan skickar tillbaka dina hyrda kläder i. Om du slänger eller tappar bort din klädpåse kommer vi att ta ut en avgift på 200 SEK.

Returen bokas automatiskt på samma dag som din nästa leverans och hämtas av samma bud. Se till att klädpåsen är ordentligt stängd varken galgar eller handtag får sticka upp ur klädpåsen. Den måste även vara försluten med det medföljande buntbandet. Detta för att inte något plagg ska trilla ut under transport. Kommer klädpåsen tillbaka utan förslutning och det fattas plagg kan du bli återbetalningskyldig.

Använd returettiketen som finns i innerfickan i klädpåsen och lägg i platsfickan på utsidan av klädpåsen. Lämna sedan in på det DHL ombud som du hämtar din nästa klädpåse på. Se till att klädpåsen är ordentligt stängd varken galgar eller handtag får sticka upp ur klädpåsen. Den måste även vara försluten med det medföljande buntbandet. Detta för att inte något plagg ska trilla ut under transport. Kommer klädpåsen tillbaka utan förslutning och det fattas plagg kan du bli återbetalningskyldig.

Om du inte returnerar i tid tar vi ut en avgift på 200 SEK var tredje dag plaggen är försenade. Detta är då det påverkar andra medlemmar. Skulle det vara så att du av någon anledning inte kommer kunna returnera i tid så meddela oss på [email protected] så hjälper vi dig.

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga så når du oss lättast på [email protected]