FAQ.

MEDLEMSKAP.

Vi erbjuder ett månadsabonnemang där du som kund får tre plagg per månad för 775 SEK.

Routine är en uthyrningstjänst för dig som älskar mode. Plaggen skickas hem tvättade och redo att bäras i en återanvändningsbar klädpåse. Sortimentet är brett och består av kläder för alla tillfällen, men med en exklusiv stämpel från framstående varumärken. Kläderna kommer ifrån olika inköp, second hand och vintage.

Du skapar ett konto hos oss och blir medlem. Så fort du har blivit medlem och genomfört betalningen för medlemskapet kan du välja dina tre första plagg från garderoben. Använd plaggen så mycket och länge du vill. När du känner dig redo för något nytt väljer du vilket eller vilka plagg du vill skicka tillbaka och vad du vill bära här näst. 

Vi har försäljning några gånger per år där du som kund har tillgång till att köpa de kläder du tidigare har hyrt. Just nu finns det inget sätt att köpa plaggen utanför dessa försäljningsställen men vi arbetar med det.

HYRA.

Varje plagg har en storleksbeskrivning för att du ska kunna hitta rätt storlek. Men ibland blir det fel och då försöker vi lösa det för bästa kundupplevelse. Mejla oss så fort du märker att plagget inte passar så skickar vi ett nytt plagg eller storlek till dig.

Vi förstår att vissa slitage kan vara oundvikliga. Försäkring ingår i vårt medlemskap. Denna försäkring är tillgänglig för att täcka mindre skador och fläckar. Stöld och större skador omfattas inte av försäkringen. Om en produkt är mycket skadad eller aldrig returneras debiteras du motsvarande 695 kr. 

Du avslutar ditt medlemskap när du loggar in på ditt konto under “Mitt medlemskap”. Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill. Om du avslutar ditt medlemskap senare än ditt sista bytesdatum debiteras du för nästa månad. 

Om plagget du gillar inte finns tillgängligt för tillfället beror det på att plagget hyrs av någon annan just nu. Men håll utkik efter att plagget kommer in. 

 

Är du redo för något nytt går du in på ditt konto och väljer “SWAP” på de plagg du vill byta, sedan väljer du de nya plaggen du vill byta till och genomför beställningen i kassan. Kom ihåg att SWAPPA innan sista SWAPPING datumet så du får din beställningen till nästa månad. 

FRAKT OCH RETUR.

Vi skickar din beställning inom 3-4 vardagar. Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö får du din leverans via hemleverans. Bor du i resterande delar av Sverige skickar vi din leverans till närmsta postombud. 

För kommande leveranser får du ett sms med leveransinformation om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. I resterande delar av Sverige får du ett e-postmeddelande med spårningsinformation när din beställning har skickats. 

 

Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö får du din leverans via hemleverans. Bor du i resterande delar av Sverige skickar vi din leverans till närmsta postombud. 

Vid retur i Stockholm, Göteborg och Malmö kommer vi och hämtar din retur med hemleverans. I resterande delar av Sverige skickar du tillbaka dina plagg genom att klistra på fraktetiketten på klädpåsen och lämnar in ditt paket till närmsta postombud. 

HAR DU FORTFARANDE FRÅGOR?

Mejla oss på [email protected]